LENINGEN

Persoonlijke lening

Op zoek naar een lening voor privé-doeleinden?

Geld nodig voor een aankoop (bruiloft, nieuwe wagen, keuken of een andere grote uitgave)? De persoonlijke lening is een comfortabele oplossing voor het financieren van al deze uitgaven.

Autolening

Nieuwe wagen of tweedehands wagen?

Heeft u dringend nood aan een nieuwe of tweedehands wagen of fantaseert u al jaren over de aankoop van uw droomwagen? We helpen u verder met een autolening aan de beste voorwaarden.

Bovendien leggen wij u verschillende mogelijkheden voor aangaande de looptijd en de maandelijkse last. Wij houden rekening met wat u per maand kan betalen voor deze lening.

Renovatielening

Werken uitvoeren aan je woning? Verbouwen? Renoveer aan een uiterst voordelig tarief.

U droomt van een nieuwe badkamer of keuken? Wij zoeken voor u een renovatielening voor alle werkzaamheden aan de beste voorwaarden.

Samenvoegen leningen

Voeg uw leningen samen en verlaag uw lasten

U kunt uw lasten vaak verlagen door uw lopende leningen en kredietkaarten samen te voegen in één nieuwe lening. U heeft dan steeds een duidelijk overzicht, want u hoeft maandelijks maar één lening meer af te betalen. Daarnaast kan u vaak ook voordeliger lenen.

Zakelijk krediet

Geef u zaak meer ademruimte!

Een zakenkrediet is een krediet dat zelfstandigen en ondernemers in hun bedrijf kunnen investeren. Ze kan ook gebruikt worden om de onderneming uit te breiden, om machines te kopen of te vervangen of een pand aan te kopen. We zoeken samen de beste oplossing.

“LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD”

CONTACTGEGEVENS:

D-FINANCE bvba
Danny Van de Velde

Kesterbeeklaan 216, 1651 Lot

GSM: 0477 61 09 78
Tel.: 02 896 94 00
E. info@dfinance.be

Ondernemingsnummer: 0477951563

FSMA: 102495A